Despre noi

Incepand cu anul 2014, UK a permis accesul la piata fortei de munca a cetatenilor din SE Europei. Acest lucru a dus la un contur mult mai evidentiat al comunitatiloe est europene in uk, la cresterea brusca a numarului de emigranti, acest proces aducand deasemenea si cerinte concrete de produse alimentare specifice zonelor de provenienta.

Firma Mernisfood ltd a fost infiintata in anul 2014, in UK ca societate comerciala cu raspundere limitata cu capital integral privat romanesc , ca raspuns la cererea pietei pentru segmentul de produse alimentare romanesti.
Mai precis, activitatile de baza ale companiei sunt depozitarea, vanzarea in regim Cash & Carry precum si distributia produselor alimentare romanesti. Know-how-ul echipei manageriale precum si al tuturor colaboratorilor nostrii se bazeaza pe o experienta de peste 20 ani in domeniul importului si distributiei produselor alimentare.
Politica companiei este orientata catre extinderea in permanenta a gamei de produse oferite clientilor nostrii, precum si a cresterii calitatii serviciilor oferite. Investitiile continue alaturi de furnizorii nostrii in activitatile de marketing si promovarea intensa a imaginii companiei noastre si a produselor oferite ne recomanda ca un partener de durata pe piata de profil din UK, obiectivul noastru fiind evidentierea ca un furnizor de top al produselor alimentare romanesti.
Parteneriatele cu producatori de renume ai produselor alimentare romanesti ne permit mentinerea stocurilor de produse intr-o gama cat mai variata.


Tinand cont de experienta, calificarea personalului si rezultatele proiectelor anterioare, consideram ca o colaborare, nu poate fi decat benefica, atat pentru dumneavoastra cat si pentru noi.

Translate ยป